Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Chantal Janzen openhartig over ‘jank-dag’ tijdens weekend weg met man

Hoewel Chantal Janzen momenteel geniet van een weekendje weg met haar man, is ze al de hele dag non-stop aan het huilen. De presentatrice laat op Instagram weten dat ze last heeft van een ‘jank-dag’.

En dat betekent dat ze om álles moet huilen, ongeacht of het nu stom of leuk is.

Advertentie

“Arme man”
In haar stories op Instagram geeft de presentatrice een openhartige update van haar weekendje weg. “Heb een jank-dag. Geen idee waarom. Maakt ook niet uit of het iets stoms of leuks is. Janken. De hele tijd. Net nog om een groene Balisto. Nou dan weet je het wel. Maar goed dat mijn man niet met me zit opgescheept het hele weekend. Oh wacht #weekendweg #armeman” schrijft ze op haar Instagram.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien