Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

'Zó ziet Chantal Janzen eruit als ze ouder wordt'

Chantal Janzen is gisterenavond begonnen met haar nieuwe personalityshow, &Chantal.

Daarin ontvangt ze bekende en minder bekende mensen die allemaal te maken hebben met het wekelijkse thema van de show. Er is ruimte voor zang, dans en ander entertainment. De 38-jarige presentatrice is momenteel zwanger van haar 2e zoon.

Advertentie

Even wat anders
Op Instagram deelt ze nu een foto waarop vermoedelijk te zien is hoe Chantal eruit zal zien als ze meer op leeftijd is. Het plaatje krijgt binnen een uur al bijna 18.000 likes.

Een lekkere mix
Ze schrijft bij haar foto: “Dank voor de fijne cijfers, de reacties op onze Story of my life, en het kijken gisteren jongens! En nu doorpakken, verder bouwen, verbeteren en groeien❤️ ik ben echt enorm blij, zoals je ziet”. De reacties stromen inmiddels binnen. Zo schrijft iemand: “Oeh, gelukkig. Ik was al bang dat je vandaag zo wakker werd.” En een ander zegt: “Dit is echt een mix van Patricia Paay en Bonnie St. Claire”.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien