Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Chantal Janzen heeft last van slaaptekort en dat ziet er zó uit

Wie presenteert, acteert, haar eigen mediamerk leidt en vorig jaar beviel van een baby, kan niet anders dan af en toe een slapeloze nacht hebben. Inderdaad, ook Chantal Janzen heeft de wallen soms op haar knieën hangen.

En Chantal zou Chantal niet zijn als ze daar geen hilarisch eerlijke foto van deelt. Vrijdagochtend plaatste ze een selfie vanaf de make-upstoel voor haar nieuwe show. Ze schrijft: “Mood. Team no sleep. Work, work, work.” En: “Soon more.” We zijn natuurlijk héél benieuwd naar haar nieuwe show, maar wensen Chantal dit weekend vooral veel middagdutjes toe. Arme ziel!

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mood. #now #teamnosleep #newshow #workworkworkworkwork #awakefor24hours #withheroes #respect #soonmore✌🏼

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Chantal Janzen. Beeld: ANP/Instagram

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien