Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Chantal Janzen deelt een vrolijke video van zichzelf zónder make-up

Wanneer Chantal Janzen op televisie is of op het toneel staat, zien we haar vaak met een laag make-up op. Maar uit een video die ze op Instagram deelt, blijkt dat dat eigenlijk nergens voor nodig is.

De blondine is namelijk een echte natural beauty. ‘Ik vind je zonder make-up echt mooi!’, schrijft een zekere Isa bij een video.

Advertentie

Mascara

De video nam ze op om haar ochtendroutine te laten zien. ‘Niet te verwarren met ochtendurine’, grapt de altijd jolige Chantal. ‘Ik durf overigens te zweren dat er heel veel mensen zijn die zo hun mascara opbrengen.’ Wat ze daarmee bedoelt?

Nadat we Chantal zien met haar – naar eigen zeggen – ‘blotebillenbek’, brengt ze mascara aan. En dat wordt een flínke puinhoop rond haar ogen. ‘Ik doe dat nooit netjes, want dat vind ik gedoe. Dus ik smeer het eerst op m’n wimpers en dan ga ik de randjes wegvegen.’ Haar volgers liggen in een deuk: ‘Zo herkenbaar!’, klinkt het. ‘Fijn om te zien dat ik niet de enige ben met het mascaraverhaal.’

Terwijl Chantal haar make-up aanbrengt, zit haar coupe alweer mooi in model. Zo creëer je die helemaal zelf:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien