Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó ziet Chantal Janzen eruit zónder make-up

De 38-jarige Chantal Janzen is momenteel in verwachting van haar tweede zoon. Maar stil zit ze niet: met haar programma &Chantal is ze de afgelopen tijd veel op de televisie te zien geweest.

Daarnaast zien we haar ook nog in het leuke programma ‘Chantal blijft slapen’. En dat allemaal nu ze een kleine verwacht, volgend voorjaar. Over haar zwangerschap zegt ze: “Het kwam toch sneller dan we dachten. Maar het is je kind, daar zet je alles voor opzij”.

Advertentie

Meisje
De 8-jarige zoon van Chantal en haar man James zat niet echt te wachten op nog een kind. Hoewel: hij wilde vooral liever geen zusje. “Hij zei: Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed. Dus toen zaten wij wel in de rats. Logistiek gezien zou dat lastig zijn, want mijn ouders wonen in Limburg en dan elke dag naar school in Amsterdam… Maar hij blijft bij ons wonen, want het wordt dus een jongetje.”

Chantal zien we vaak met lippenstift op en lange, donkere Bambi-wimpers. Maar ze is een echte natural beauty, blijkt als we haar gezicht door een speciale app laten ontdoen van make-up. Zó ziet ze er zonder de hulp van visagisten uit:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: MakeApp. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien