Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers 'Chateau Meiland' ontroerd door het weerzien met Nadège

Ondanks dat we nu maar liefst twee keer per week kunnen kijken naar Chateau Meiland, genieten de kijkers nog altijd van de wilde avonturen die deze familie meemaakt. Deze week waren de kijkers vooral ontroerd door het weerzien met oud-huishoudster Nadège.

Of het nu gaat om het reinigen van een groot kleed met de hogedrukspuit, of het laten verdrinken van de drone. Bij deze familie gebeurt er altijd weer iets.

Advertentie

Weerzien Nadège

Hoewel er al eerder bekend was dat de Meilandjes ruzie zouden hebben met Nadège, is daar nog niets van te zien in deze aflevering. Martien belt met de oud-huishoudster om te horen hoe het met haar gaat. Hij heeft het duidelijk met haar te doen, want ‘ze zit maar op dat appartementje’. En daarom besluit hij met haar af te spreken, wel met twee meter afstand natuurlijk.

Het weerzien van de Meilandjes en Nadège ontroert de kijkers: ze vertelt in tranen hoe erg ze de familie mist. Ze hoopt dat deze ellende snel voorbij is, zodat ze haar normale leven weer kan oppakken.

Ongelukken

Nadège vroeg aan de Meilandjes of er nog steeds ongelukken gebeuren in het chateau. Het zou Chateau Meiland niet zijn als er geen gekke dingen gebeuren in de aflevering. Ook deze keer was er weer genoeg te zien. Van een drone die een duik in het zwembad neemt, tot het bakken zonder spatels. En de kijkers genoten natuurlijk volop mee:

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter. Beeld: Talpa

Lees meer

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien