Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ik probeerde de chocoladezoenen van 'Heel Holland Bakt' na te bakken - dít is het resultaat

Op tv ziet het er altijd zo simpel uit, maar dat bakken is nog helemaal niet zo’n eenvoudig klusje. Libelle’s Chanan probeerde de technische opdracht van de vorige aflevering van ‘Heel Holland Bakt’ na te bakken. En dat zag er zó uit. 

Ik schrok al een klein beetje toen ik de ingrediëntenlijst zag van de chocoladezoenen uit Heel Holland Bakt, maar ik moest het toch gaan proberen. Ik ging naar de supermarkt om alles van het lijstje in te slaan (wat ook al een hele uitdaging was), trok een schort aan en het bakken kon beginnen. Klein lichtpuntje: bij het recept stond ook een handige instructievideo van Robért. Kijk, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Dacht ik. In de video kun je zien wat ik er van bakte.

Advertentie

 


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien