Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Ik probeerde de chocoladezoenen van 'Heel Holland Bakt' na te bakken - dít is het resultaat

Op tv ziet het er altijd zo simpel uit, maar dat bakken is nog helemaal niet zo’n eenvoudig klusje. Libelle’s Chanan probeerde de technische opdracht van de vorige aflevering van ‘Heel Holland Bakt’ na te bakken. En dat zag er zó uit. 

Ik schrok al een klein beetje toen ik de ingrediëntenlijst zag van de chocoladezoenen uit Heel Holland Bakt, maar ik moest het toch gaan proberen. Ik ging naar de supermarkt om alles van het lijstje in te slaan (wat ook al een hele uitdaging was), trok een schort aan en het bakken kon beginnen. Klein lichtpuntje: bij het recept stond ook een handige instructievideo van Robért. Kijk, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Dacht ik. In de video kun je zien wat ik er van bakte.

Advertentie

 


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien