Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Wauw: zó ziet Cilly Dartell eruit met een grijze coupe

We kennen Cilly Dartell natuurlijk als de presentatrice van Hart voor Nederland. Daarna zagen we al een poos niet meer op televisie, maar daar komt binnenkort verandering in.

De 61-jarige presentatrice is deze lente namelijk één van de vijf gastpresentatrices van het programma. Daar zullen we haar niet zoals we gewend zijn met een bruine coupe zien verschijnen, maar met een grijze. En wat staat het haar goed!

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Enjoying the Everglades and the mustang. #mustangcilly #lekkerweerjoh #everglades #florida #misbenny @jancocheret

Een bericht gedeeld door Cilly Dartell (@cillydartell) op

Ze liet de coupe in de zomer van 2017 aanmeten. Vervolgens plaatste ze een foto op Instagram met de tekst: ‘Let’s get used to a new look.’ Al eerder liet ze weten dat ze zat was van het verven van haar haren, en aangezien ze naar Orlando verhuisde destijds, zag ze de uitgelezen kans om te stoppen met verven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Let’s get used to a new look. #kortpittig #offwhite #newme

Een bericht gedeeld door Cilly Dartell (@cillydartell) op

Koffietijd
Ze heeft laten weten erg veel zin te hebben in haar presentatieklus in Nederland: “Ik vind het super stoer van Koffietijd om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit legendarische programma. Ik kan niet wachten.”

De komende maanden presenteren verschillende bekende Nederlanders het programma. Anita Witzier, Helga van Leur, Angela Groothuizen en Irene Moors zullen ook te zien zijn.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien