Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Trouwplannen? Bij déze winkel koop je een complete bruiloft voor een spotprijs

Een bruiloft is dan misschien wel de mooiste dag van je leven, het kost ook flink wat geld. Daar bedacht deze Nederlandse winkelketen iets op.

Een gemiddelde bruiloft kost 15.000 euro. Dat is veel geld voor één dag. Maar daar heeft MediaMarkt iets op bedacht: ze bieden als actie een complete bruiloft aan voor ‘slechts’ €9499. Is natuurlijk nog steeds veel geld, maar daar krijg je echt een hoop voor terug.

Advertentie

Pakket
Het pakket bestaat namelijk uit: trouwringen, een bruidsboeket, corsages & bloemen, een bruidsjurk (van Mary Borsato!) en een trouwpak op maat, een bruidstaart, een akoestisch duo en DJ’s, visagie & haarstyling en een ceremonie door niemand minder dan Dirk Zeelenberg. Het is niet zo dat je meteen moet trouwen. Wanneer je het pakket koopt, moet je binnen 6 maanden een afspraak maken en de bruiloft moet dan binnen 1,5 jaar plaatsvinden. Hoeveel van deze pakketten er beschikbaar zijn, is niet bekend.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: MediaMarkt. Beeld: iStock.

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien