Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Prins Constantijn reageert op dansfilmpje van Eloise

Vrolijk in de woonkamer dansen en zingen; iedereen heeft dat zo af en toe nodig als uitlaatklep. Ook als je een royal bent. Dat liet gravin Eloise zien in een video op het sociale medium Tiktok.

In de video zie je Eloise en haar ouders – prins Constantijn en prinses Laurentien – vrolijk bewegen op het nummer ‘Better now’. Hoewel het een gezellig filmpje is in huiselijke sfeer is, heeft de gravin het toch van haar account verwijderd.

Advertentie

Constantijn, Laurentien en Eloise dansen in video

Boven de video schreef Eloise “show the thing that made you famous”. Zij liet daarom haar ouders zien, dankzij haar blauwe bloed is ze immers bekend geworden.

Hoewel Eloise de video weer heeft verwijderd – vonden haar ouders het toch ongemakkelijk? – gaat-ie nog veelvuldig rond op Twitter. Zo komt-ie uiteindelijk ook weer bij prins Constantijn terecht.

De prins reageert daarom toch maar even. “Dochters en social media…zucht”.

De inmiddels verwijderde video is nog overal te zien:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien