Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Klasgenootjes prins George en prinses Charlotte in quarantaine vanwege coronavirus

Het coronavirus lijkt plotseling wel heel dichtbij de Britse royals te komen. Een aantal leerlingen van de lagere school van prins George (6) en prinses Charlotte (4) zitten in quarantaine vanwege het besmettelijke virus. 

En dus moeten de Britse royals, net als de rest van de wereld eigenlijk, voorzichtig zijn.

Advertentie

Vakantie in Noord-Italië

George en Charlotte gaan naar de Thomas Battersea-school in Londen, waarvan nu 4 leerlingen in quarantaine zitten. Ze vertoonden symptomen van het coronavirus nadat zij op vakantie waren geweest in Noord-Italië. Hier zijn meerdere mensen besmet met het coronavirus.

Potentiële risico’s door het coronavirus

De school heeft inmiddels ook gereageerd op de ophef rondom de leerlingen die in quarantaine zijn geplaatst. “Zoals alle scholen, nemen we de potentiële risico’s heel serieus. We hebben op het moment een klein aantal leerlingen dat geëvacueerd moet worden en in de tussentijd niet naar school kan komen.” Verder laten zij weten dat alle ouders in communicatie met de school staan om op die manier belangrijke informatie uit te kunnen wisselen.

Om welke kinderen het precies gaat, laat de school niet weten. “Natuurlijk respecteren we de privacy en geven we geen namen vrij.”

Benieuwd wat je moet doen als je denkt dat je het coronavirus hebt? Dokter Rutger legt uit: 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien