Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Couturier Valentino mist koningin Máxima en deelt oude foto van hen samen

Valentino en koningin Máxima hebben een goede band samen. Nu de ontwerper in Italië in quarantaine zit, deelt ‘ie een kiekje van hen samen. Omdat hij haar mist.

Valentino Garavani woont in de Italiaanse provincie Lombardije. Deze regio van Italië is het zwaarst getroffen door het coronavirus en dat betekent dat de 87-jarige ontwerper al een tijdje thuis in quarantaine zit.

Advertentie

Vriendschap

Hij vindt het belangrijk om juist nu stil te staan bij een van de mooiste dingen in het leven: vriendschap. Daarom deelt hij een heleboel kiekjes uit de oude doos. “In deze moeilijke tijden, waarin we niet bij onze dierbaren kunnen zijn, wil ik vriendschap vieren. Dat betekent nu meer dan ooit!”, schrijft Valentino bij de foto’s.

Máxima’s bruidsjurk

Op een van de foto’s staat ook onze koningin. Valentino en Máxima hebben een goede band samen. Niet voor niets dat ze hem vroeg om haar trouwjurk te ontwerpen, die ze op haar bruiloft op 2 februari 2002 droeg. De jurk was een groot succes en inmiddels is het Italiaanse modehuis een van de favorieten van koningin, want ze verschijnt regelmatig in een van de ontwerpen van Valentino.

Door op het pijltje rechts op de foto te klikken, kun je de foto van Valentino met koningin Máxima zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

From WWD – statement of our Company #responsibility #proudofthis

Een bericht gedeeld door Valentino Garavani. VALENTINO (@realmrvalentino) op

Zo duur was de trouwjurk van koningin Máxima:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, Instagram. Beeld: Getty Images

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien