Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kijkers 'Dance Dance Dance' nu al unaniem: dit koppel gaat winnen

Gister barstte het dansspektakel weer los: het vierde seizoen van Dance Dance Dance begon. Vijf Bekende Nederlanders en hun (soms bekende) danspartner strijden om de eer en een cheque van 100.000 euro voor een zelfgekozen goed doel.

Dit jaar nemen deel: Bridget Maasland & Jelle de Jong, Holly Mae Brood & Soy Kroon, Britt Scholte & Urvin Monte, Marlayne Sahupala & Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen & London Loy.
En hoewel we dus nog een lange weg te gaan hebben, is Twitter nu al unaniem: Holly en Soy moeten winnen. Holly en haar vriend Soy zijn in het echt een koppel en nu dus ook in Dance Dance Dance. De twee acteurs kennen elkaar van Goede tijden, slechte tijden en vervolgens speelden ze samen in Nieuwe tijden.

Advertentie

Tekst gaat verder onder de foto.

Uitdaging
Of het nu komt omdat ze verliefd zijn of gewoon goed kunnen dansen: de chemie spatte ervanaf. En dat terwijl ze nog nooit eerder samen hebben gedanst, aldus Holly. De twee kregen van jurylid Timor Steffens te horen dat ze op het nummer Solo Dance van Martin Jensen zouden gaan dansen, dat ze allebei niet kenden. Hoewel ze blij zijn als ze de clip zien, wordt het volgens Timor wel een uitdaging. Het gaat snel, snel, snel. Iets wat ze ook ervaren tijdens het oefenen, zo zien we later. Er zit geen makkelijk pasje tussen en iedere arm moet perfect zijn, vertelt Soy.

Maar de uitvoering gaat hartstikke goed, ‘team Solly’ krijgt twee 9’s en een 8,5. De jury is dan ook lovend, nét als de kijkers. Op Twitter stromen de complimenten binnen. Toch is er ook kritiek. Holly Brood (die de achternaam van Herman Brood aannam, omdat hij een relatie had met Holly’s moeder en ze hem zag als zijn vader) heeft tenslotte een verleden als danseres. Ze danste bij het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen, speelde in de musical Ciske de Rat en volgde de dansopleiding bij Lucia Marthas. Dus, vroegen de kijkers zich af, hoe eerlijk is het dat zij het opneemt tegen iemand als Marlayne Sahupala of Miljuschka Witzenhausen?

 

Mocht je het je afvragen: ‘Spruitje’ is de bijnaam van Holly voor Soy 😉

En nog een bonustweet, omdat we ‘m zo schattig vinden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: RTL

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien