Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Danny Froger schrijft vol trots een liedje over zijn pasgeboren dochtertje

Danny Froger is 21 september voor het eerst vader geworden. Samen met zijn vriendin Ann Dominique hebben zij hun dochtertje Fallon gekregen.

Bij de allereerste foto van zijn kleine meisje schreef Danny: “De allerliefste knapste mooiste dochter ooit is geboren! 21-9-2019 is de mooiste dag uit mijn leven.”

Advertentie

Grote kleine meid
Danny is helemaal in de wolken. Hij is zelfs zo trots dat hij over z’n pasgeboren dochtertje een liedje heeft geschreven. Dat maakt hij bekend op Instagram. “14 november is het zover! Dan komt de nieuwe single Grote kleine meid uit”, schrijft Danny bij een prachtige foto van hem en zijn meisje Fallon.

Danny Froger heeft een huis gekocht in dít dorp:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien