Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Leuk babynieuws: Danny Vera (43) wordt voor de eerste keer vader

Hoera! Danny Vera (43) deelt een heel leuk nieuwtje op Instagram: hij wordt namelijk voor de eerste keer vader. 

Zijn vrouw Escha Tanihatu (35) is al een paar maanden zwanger, maar Danny deelde vandaag een foto om het nieuwtje bekend te maken.

Advertentie

Even wachten

“Je liet ons bijna 4 jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera familie”, schrijft de zanger bij een lieve foto met zijn vrouw. Op het plaatje legt hij zijn hand op Escha’s buik. Terwijl hij haar een kus op de schouder geeft, houdt hij het boek The Dad vast.

Gezinnetje

Danny en Escha stapten in augustus 2013 in het huwelijksbootje. Escha werkt als fotograaf, maar is ook de tourmanager van de zanger. Aan het bijschrift te zien, probeerde het stel al een lange tijd zwanger te raken en na 4 jaar is het dan eindelijk gelukt!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien