Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Dansende Ariane is groot nieuws in Duitsland

Normaal zijn de ogen in Duitsland vooral gericht op de wunderschöne Amalia, maar afgelopen weekend is de vrolijke prinses Ariane de Duitsers niet ontgaan.

Want waar Amalia en Alexia zich op het podium inhielden op het nummer Dancing queen, swingde de 12-jarige Ariane de pan uit.

Advertentie

Dancing Queen Ariane
Vingertjes in de lucht en gaan met die banaan, moet Ariane gedacht hebben. “Ariane mag dan wel de kleinste zijn, ze weet wel hoe ze de koninklijke fans moet verrassen. Coole outfit, coole dansmoves, coole fotoposes – de 12-jarige trekt veel aandacht”, schrijven de Duitse media.

Blauw jurkje
Niet alleen waren ze lyrisch over haar danspasjes op het podium, ook haar ‘coole outfit’ viel in de smaak: “Maar ondanks hun status is het gezin op de een of andere manier heel gewoon: de derde in troonopvolging (Ariane) moet net als de anderen in haar gezin de gedragen kleding van haar oudere zussen dragen.”

Ook haar zussen
Maar ook over Amalia en Alexia zijn ze in Duitsland lovend. Ze vinden dat Amalia de laatste jaren een zelfbewuste tiener geworden en vinden Alexia als 13-jarige in de modieuze voetstappen van moeder Máxima treedt. “En ze betovert de mensen op de verjaardag van haar vader met subtiele make-up en een losse haarcoupe.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bunte.de

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien