Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Dansende Ariane is groot nieuws in Duitsland

Normaal zijn de ogen in Duitsland vooral gericht op de wunderschöne Amalia, maar afgelopen weekend is de vrolijke prinses Ariane de Duitsers niet ontgaan.

Want waar Amalia en Alexia zich op het podium inhielden op het nummer Dancing queen, swingde de 12-jarige Ariane de pan uit.

Advertentie

Dancing Queen Ariane
Vingertjes in de lucht en gaan met die banaan, moet Ariane gedacht hebben. “Ariane mag dan wel de kleinste zijn, ze weet wel hoe ze de koninklijke fans moet verrassen. Coole outfit, coole dansmoves, coole fotoposes – de 12-jarige trekt veel aandacht”, schrijven de Duitse media.

Blauw jurkje
Niet alleen waren ze lyrisch over haar danspasjes op het podium, ook haar ‘coole outfit’ viel in de smaak: “Maar ondanks hun status is het gezin op de een of andere manier heel gewoon: de derde in troonopvolging (Ariane) moet net als de anderen in haar gezin de gedragen kleding van haar oudere zussen dragen.”

Ook haar zussen
Maar ook over Amalia en Alexia zijn ze in Duitsland lovend. Ze vinden dat Amalia de laatste jaren een zelfbewuste tiener geworden en vinden Alexia als 13-jarige in de modieuze voetstappen van moeder Máxima treedt. “En ze betovert de mensen op de verjaardag van haar vader met subtiele make-up en een losse haarcoupe.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bunte.de

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien