Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Daphne Deckers met spoed geopereerd: "Ik ben er nog beduusd van"

“Hoe was jullie weekend? Dat van mij was… tamelijk bizar.” Zo begint Daphne Deckers (51) haar bericht op Instagram. Ze is vrijdagnacht met spoed opgenomen in het ziekenhuis met hevige pijn in haar buik. 

Inmiddels is ze weer thuis, maar het was wel even schrikken.

Advertentie

Meteen onder het mes

Wat had Daphne precies? Na onderzoek werd zaterdagochtend vastgesteld dat ze een acute blindedarmontsteking had en meteen geopereerd moest worden. De operatie verliep goed, maar Daphne moest wel een nachtje in het ziekenhuis blijven. Zondag mocht ze weer naar huis.

Uit het niks ziek

Op de foto zien we hoe ze met een ietwat wit snoetje bij ligt te komen. Logisch, zo’n ingreep is niet mis. “Ik ben héél blij en dankbaar voor de goede zorg die ik heb gekregen, maar ook een beetje beduusd hoe je uit het niks zó ziek kunt worden dat je meteen op de operatietafel komt te liggen. Ik moet nog even bijtrekken!”, schrijft ze onder haar bericht. Laat je maar goed verzorgen door manlief Richard, kids Emma en Alec en hond Rafa.

Lieve berichten

Van alle beterschapswensen, onder andere van Heleen van Royen, Viktor Brand, Manon Meijers en Chantal Bles, knapt Daphne ook vast op.

We spraken Daphne eerder dit jaar over het overwinnen van angsten, huilen tijdens films en het krijgen van complimentjes:

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress, Instagram

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien