Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Gearresteerde Dave Roelvink betuigt spijt en belooft 'geen druppel meer aan te raken'

Dave Roelvink heeft – op z’n zachtst gezegd – roerige dagen achter de rug. Zaterdagavond werd de realityster en dj (24) gearresteerd nadat hij met alcohol op 180 kilometer per uur reed op de A10.

Ook vertoonde hij agressief gedrag tegenover een motoragent. Daarop werd zijn rijbewijs afgenomen en moest hij mee naar het bureau. Dankzij een filmpje dat op internet belandde, kon heel Nederland zien hoe de zoon van Dries in de boeien werd geslagen. Desondanks beweerde hij, eenmaal weer op vrije voeten, dat het ‘allemaal wel meeviel’. Op Instagram liet hij weten dat het er heftig uitzag, maar dat hij slechts twee à drie uur op het bureau had gezeten en dat de politie te heftig had gereageerd.

Advertentie

Nadat hem dit op flinke kritiek kwam te staan – Dave had 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol op -, kwam hij terug op zijn eerdere woorden. Hij heeft nu wél spijt van zijn dollemansrit. Daarnaast verklaarde hij vanochtend tegenover de camera’s van Libelle TV ‘voorlopig geen druppel meer aan te raken’. Ook zegt hij er veel spijt van te hebben én een cursus te gaan volgen over alcohol in het verkeer.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien