Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

De Dag Nadat - ik een verrassingsbruiloft hield

In Libelle 25 stond het verhaal van Roos. Toen zij op haar dertigste verjaardag trouwde met haar man was dit een grote verassing voor vrienden en familie. Hier kun je lezen hoe het nu gaat.

Roos (nu 37): “Het is alweer 7 jaar geleden dat wij trouwden. Het overlijden van de schoonvader van mijn vriendin legde geen sluier over de dag, maar het bevestigde maar weer eens dat je moet koesteren wat je hebt. De reacties die ook dagen na de bruiloft binnen bleven stromen, waren heel enthousiast. Er was gelukkig niemand die zich gepasseerd voelde dat we een verrassingsbruiloft hadden gehouden. Mijn vriendinnen hebben me nog wel op een ‘after vrijgezellenparty’ getrakteerd. Gelukkig hoefde ik niet verkleed de stad in om daar vreemde mannen te kussen. We zijn heel gezellig uit eten geweest en daarna ouderwets wezen stappen tot heel vroeg in de ochtend. Erg leuk!”

Advertentie

Gezinsuitbreiding 
“Tot op de dag van vandaag kijk ik met een heel goed gevoel terug op onze verrassingsbruiloft. Het is allemaal precies zo gegaan als wij wilden; gewoon perfect. Als wij ooit ons twintigjarig huwelijksfeest vieren, zal het er weer over gaan, denk ik. Owen en ik wilden aan iedereen laten zien dat wij bij elkaar horen, daarom wilden we trouwen. Natuurlijk is het ook bij ons niet iedere dag feest – bij wie wel? – maar we zijn heel blij dat we voor elkaar hebben gekozen. ‘Gezinnetje Naujoks’ is inmiddels uitgebreid. Onze dochter is inmiddels 9 en we hebben een zoontje van 6. Deze 2 schatjes maken de band tussen Owen en mij nóg sterker. Met het krijgen van kinderen zijn we een verbinding aan gegaan waar geen huwelijk tegenop kan.”

Interview: Deborah Ligtenberg. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien