Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De Dag Nadat - ik besefte dat ik verliefd was op een schoolpleinvader

In Libelle 26 stond het verhaal van Karin, die verliefd werd op de vader van een vriendinnetje van haar dochter. Het gevoel is wederzijds, maar Karin is getrouwd. Hier lees je hoe het verder gaat.

Karin (44): “De paar dagen dat Sander bij zijn ouders was, gaven mij de tijd om na te denken. Ja, ik was verliefd. Maar ik was ook getrouwd. En ik was nog niet zo ontoerekeningsvatbaar dat ik onverstandige dingen wilde doen. Het feit dat hij spontaan had besloten een paar dagen naar zijn ouders te gaan, voelde voor mij als een ‘saved by the bell’. We hebben het daarna niet meer over mijn appje gehad en ik probeerde bewust de speelafspraakjes van onze dochters iets te minderen zonder dat de meiden er erg in hadden. Verliefdheid is natuurlijk niet van de ene op de andere dag verdwenen, ik heb nog vaker dan goed voor me was aan hem gedacht. Naar hem verlangd. Maar ondertussen raakte ik er steeds meer van doordrongen dat ik aan mijn huwelijk met Erwin moest gaan werken. Zoals het tussen ons ging, kon het niet langer doorgaan, wílde ik niet langer doorgaan. Maar ik wilde hem ook niet kwijt, daarvoor was onze liefde nog te groot. Erwin en ik zijn in relatietherapie gegaan. Sander vertelde een paar maanden daarna dat hij online aan het daten was. Uiteindelijk heeft hij via een datingsite een vrouw gevonden met wie hij is gaan samenwonen. In haar huis, in een andere stad. Mijn dochter fietst inmiddels alleen naar school, dus ik zie Sander nauwelijks meer. Het is beter zo, en wat ben ik blij dat Erwin en ik elkaar weer hebben gevonden. Dan is die verliefdheid toch ergens goed voor geweest. Het heeft vast zo moeten zijn.”

Advertentie

De namen in dit artikel zijn om privacyredenen gefingeerd.

Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien