Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

De Dag Nadat 40 - Ik te veel wietolie binnenkreeg

In Libelle 40 lees je het verhaal van Ingrid die onwel werd nadat zij te veel wietolie binnen had gekregen. Hier lees je hoe het nu met haar gaat. 

Ingrid (53): “‘s Avonds kroop ik vroeg in bed. De nacht ervoor, na mijn bad trip, had ik zó slecht geslapen. De volgende dag voelde ik me weer de oude en kon ik er wel om lachen. Maar het was toch een heel ingrijpende ervaring. Als je niet weet waar je rare klachten vandaan komen, kun je heel bang zijn. Gelukkig heb ik er niets aan overgehouden. Wel jammer dat ik hierdoor de lezing van Erik Scherder heb gemist.

Advertentie

De kennis van wie ik de wietolie had gekregen, heb ik uiteraard gebeld. Zij vond het heel vervelend, had nog niet eerder zo’n verhaal gehoord. En ja, het is achteraf inderdaad een bizar verhaal voor op een verjaardag, maar ik wil het ook vertellen om mensen te waarschuwen. Mensen moeten dit weten, zoveel mensen gebruiken wietolie tegen de pijn. Het schijnt dat zelf maken ook helemaal niet mag. Koop het dan liever bij bepaalde apotheken waar de samenstelling zuiver en altijd hetzelfde is.”

Interview: Annemarie van Dijk. Beeld: iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien