Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

De Dag Nadat - Ik te veel wietolie binnenkreeg

In Libelle 40 lees je het verhaal van Ingrid die onwel werd nadat zij te veel wietolie binnen had gekregen. Hier lees je hoe het nu met haar gaat. 

Ingrid (53): “‘s Avonds kroop ik vroeg in bed. De nacht ervoor, na mijn bad trip, had ik zó slecht geslapen. De volgende dag voelde ik me weer de oude en kon ik er wel om lachen. Maar het was toch een heel ingrijpende ervaring. Als je niet weet waar je rare klachten vandaan komen, kun je heel bang zijn. Gelukkig heb ik er niets aan overgehouden. Wel jammer dat ik hierdoor de lezing van Erik Scherder heb gemist.

Advertentie

De kennis van wie ik de wietolie had gekregen, heb ik uiteraard gebeld. Zij vond het heel vervelend, had nog niet eerder zo’n verhaal gehoord. En ja, het is achteraf inderdaad een bizar verhaal voor op een verjaardag, maar ik wil het ook vertellen om mensen te waarschuwen. Mensen moeten dit weten, zoveel mensen gebruiken wietolie tegen de pijn. Het schijnt dat zelf maken ook helemaal niet mag. Koop het dan liever bij bepaalde apotheken waar de samenstelling zuiver en altijd hetzelfde is.”

Interview: Annemarie van Dijk. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien