Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers 'De erfgenaam' vinden zoektocht in Indonesië 'mooiste aflevering tot nu toe'

Dinsdagavond konden kijkers van De erfgenaam zien hoe Ruben Nicolai afreisde naar Indonesië. Daar overleed 20 jaar geleden Sapikja Astamun, maar haar erfenis van €55.000 was tot dan toe niet opgehaald.

Aan Ruben de taak om de erfgenaam te vinden.

Advertentie

Zoektocht

Hoewel het voor Ruben normaal gesproken een flink karwei is om uit te zoeken wie recht heeft op de erfenis, was dat in deze zaak al snel duidelijk: de broer en zus van de overleden Sapikja. Maar waar die twee precies verblijven, weet Ruben niet. Hij reist af naar Bangdung, daar kan zijn zoektocht beginnen.

De erfgenaam

En die zoektocht loopt gelukkig voorspoedig: via een oude buurman komen ze bij een nichtje terecht, die óók recht heeft op een deel van de erfenis. Uiteindelijk komen ze erachter dat de zus van Sapikja overleden is. Het geld gaat daarom naar haar dochter, Miss Asmira, die inmiddels dik in de 80 is maar ontzettend dankbaar is en het geld heel goed kan gebruiken. Dat levert mooie en emotionele beelden op. Ruben: “Je gunt het die mensen zó ontzettend. Als je hier om je heen kijkt, weet je dat het zo goed terechtkomt. Ze kunnen het zo goed gebruiken.”

Emotionele reactie

Kijkers noemen de aflevering op Twitter ontroerend en zelfs de mooiste tot nu toe. Ook zijn ze blij dat het geld terecht is gekomen bij iemand die dankbaar is en het goed kan gebruiken.

De dochter van déze bekende presentatrice past op bij Ruben Nicolai

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter, RTL. Beeld: Brunopress

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien