Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De kogel is door de kerk: Eva Jinek maakt overstap naar RTL

Talkshowhost Eva Jinek maakt de overstap van NPO naar RTL. Het mediabedrijf maakt bekend dat ze een contract voor 4 jaar heeft getekend, dat ingaat per januari 2020.

Vanaf januari zal Eva te zien zijn op de late avond, afgewisseld met presentator Beau van Erven Dorens. Ieder nemen ze een aantal maanden per jaar voor hun rekening. Daarnaast gaat Eva ook andere programma’s voor de zender maken. Zo wordt er al gepraat over specials rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Advertentie

Avontuur
Eva noemt de overstap een fantastische kans en ze kan niet wachten om haar liefde voor latenighttalkshow verder uit te bouwen. Daarnaast krijgt ze bij de zender ook de kans om een online platform te ontwikkelen. “In mijn carrière heb ik altijd lang en goed nagedacht over de keuzes die ik heb gemaakt, en tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek gegaan naar het avontuur, de wedstrijd en daarmee de mogelijkheid steeds verder te groeien. Mijn keuze om nu bij RTL aan de slag te gaan past daar naadloos bij. Ik verheug me er enorm op om met zo’n enthousiast team te gaan werken”, aldus de talkshowhost.

Aanwinst
Ook zenderdirecteur Peter van de Vorst is dolblij met deze aanwinst voor de zender: “Haar journalistieke scherpte en sprankelende persoonlijkheid maken haar tot een van de toppers in het vak. Dat heeft ze inmiddels ruimschoots bewezen. Eva is daarnaast een prettig mens met humor en een gezonde dosis zelfspot. Dat geven we bij RTL graag alle ruimte.”

NPO
Op dit moment maakt Eva het programma Jinek voor NPO 1. Wanneer ze de overstap maakt, heeft ze ruim 15 jaar bij NPO gezeten. Hier zegt ze met veel liefde en plezier naar terug te kijken, maar: “Het is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen in je leven zijn te mooi om te laten lopen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is tijd voor een nieuw avontuur: ik ga werken bij RTL want daar krijg ik de fantastische kans om mijn passie voor de late night talkshow nog verder uit te bouwen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform – de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses met jullie kan delen – echt serieus te ontwikkelen. In mijn carrière heb ik altijd lang en goed nagedacht over de keuzes die ik heb gemaakt. Tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek gegaan naar het avontuur, de wedstrijd en een manier om mezelf te laten groeien. Dat ik nu bij RTL aan de slag ga, past daar naadloos bij. Ik heb heel veel zin om met zo’n enthousiast team te gaan werken en ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen 15 jaar bij de NPO. Dit is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen zijn te mooi om te laten lopen. #avontuur @rtl4

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien