Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De mooiste brief: 'Samen met jou kon ik me met de stroom mee laten drijven'

Elke week de mooiste brieven, verhalen, tweets en posts in ‘In gesprek met Libelle’. Deze week: Eveline over haar reddingsboei.

Ken je de gevaren van een mui-stroom? Een mui is een sterke stroming die je mee de zee in trekt. Ik voelde mij gevangen door zo’n stroom, en was er jarenlang als een dolle tegenin aan het zwemmen om de kust te bereiken. Op den duur raakte ik uitgeput. Totdat mij een reddingsboei werd toegeworpen. Dat was jij! Samen met jou kon ik me met de stroom mee laten drijven. Soms probeerde ik met reddingsboei en al in paniek toch die kust te bereiken. Maar dat ging niet, ik moest me overgeven, hoe moeilijk dat ook was.

Advertentie

Je gaf mij veiligheid
Toch kwam er een moment dat ik niet meer gevangen was in die sterke stroom. Dat is het moment waarop je weer in één rechte lijn naar de kust terug kan zwemmen. Ik had dat zo graag met die reddingsboei gedaan omdat die vertrouwd voelde en veiligheid gaf. Maar dat gaat niet, ik moet je loslaten. Ik moet erop vertrouwen dat ik met krachtige slagen terug naar de kust kan zwemmen. Ik hoop dat ik dat vertrouwen kan behouden en onderweg niet in paniek raak. Ik hoop die uitgestoken armen van man en gezin vast te kunnen grijpen als ik met beide benen weer vaste grond onder mijn voeten voel. Lieve ouderbegeleidster, bedankt dat je mijn reddingsboei wilde zijn.

Eveline

Ook een brief inzenden en kans maken op een vergulde gouden ketting en een hanger? Mail naar netwerk@libelle.nl.

Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien