Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kijker mist déze hilarische kandidaat uit 'De slimste mens' nu al

Donderdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van De slimste mens. Ondanks de warme zomeravond keken er maar liefst 1,34 miljoen mensen naar het spelprogramma. Na 5 afleveringen en 2 dagwinsten moest deelnemer Francis van Broekhuizen het spel verlaten, tot grote spijt van de kijker thuis.

Een kijker oppert zelfs dat Francis president zou moeten worden.

Advertentie

De slimste mens

In het NPO-progamma De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken. Allerlei bekende kandidaten nemen het tegen elkaar op om zo uit te vechten wie de slimste mens is. Dit onder leiding van Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem.

Lof voor Francis

Donderdagavond moest niemand minder dan de hilarische Francis van Broekhuizen het spel verlaten. Ze nam het op tegen nieuwslezeres Astrid Kersseboom en de uitdager was saxofonist Benjamin Herman. Al 5 afleveringen hield Francis het vol, maar donderdag was het dan toch gedaan met de pret. En dat vindt de kijker thuis niet leuk, blijkt al snel uit een stortvloed aan berichten op Twitter. De grappen en grollen van de operazangeres en comedienne zullen door velen gemist worden, leert een rondje internet ons.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Televizier. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien