Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kijkers 'De slimste mens' raken niet uitgepraat over deelnemer Shirma Rouse

Maandagavond ging alweer het 16e seizoen van de quiz De slimste mens van start. Na 15 succesvolle seizoenen blijkt het programma nog steeds populair. Er keken maar liefst 1,4 miljoen mensen naar de eerste aflevering.

In deze aflevering namen opiniepeiler Gijs Rademaker, voetballer Bart Vriends en zangeres Shirma Rouse het tegen elkaar op. En vooral die laatste deelnemer bleef niet onbesproken.

Advertentie

Nieuw seizoen

Hoewel er gisteren 1,4 miljoen mensen naar het programma keken, is dit geen record voor de quiz. Eerder keken er al eens 1,8 miljoen mensen naar De slimste mens. Dit seizoen ziet er wel een tikkeltje anders uit dan anders. De show moet het wegens de coronamaatregelen namelijk zonder publiek doen. Natuurlijk zijn Philip Freriks en Maarten van Rossem wél van de partij. Dit seizoen zullen onder anderen Monica Geuze, Huub Stapel, Jörgen Raymann en Astrid Kersseboom te gast zijn. Zij mogen allemaal een poging doen om politiek verslaggever Marieke van de Zilver, de winnares van vorig seizoen, van haar troon te stoten.

Shirma

Maandagavond was het aan Gijs Rademaker, Bart Vriends en Shirma Rouse om een gooi naar de felbegeerde titel van De slimste mens te doen. Over zangeres Shirma raakten de kijkers na afloop niet uitgepraat. Haar ging de quiz namelijk jammer genoeg niet zo goed af. Op Twitter wordt haar optreden zelfs ‘gênant’ genoemd. Gelukkig zijn er ook Twitteraars die het voor haar opnemen.

Reacties

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: KRO-NCRV

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien