Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

'De wereld spoelt terug' zorgt voor weemoed en heimwee bij kijkers

Maandagavond was de 1ste aflevering van De wereld spoelt terug op de buis te zien. Kijkers genieten volop van de prachtige muziekfragmenten uit al die jaren DWDD.

In een mum van tijd is het programma dan ook trending op Twitter.

Advertentie

Vanaf maandag 6 juli blikt NPO1 in De wereld spoelt terug 5 werkdagen achter elkaar terug op de mooiste muziek uit DWDD. De 1ste aflevering staat volledig in het teken van Nederlandstalige muziek.

Nog 1 keer de mooiste muzikale optredens

In maart kwam er na 15 jaar een einde aan de populaire talkshow. Sindsdien worden Matthijs van Nieuwkerk en zijn programma nog elke dag gemist door trouwe kijkers. Zij kunnen hun geluk dan ook niet op dat de mooiste muziekfragmenten nog eens de revue passeren.

Maandagavond kwamen onder meer optredens van Ali B, Ilse de Lange, Anouk, Racoon en Barry Hay voorbij. Ook de bijzondere uitvoering van André van Duin’s La Bohème – dat hij speciaal voor Matthijs van Nieuwkerk in de laatste week van het programma zong – was nog eens te zien.

Twitter spoelt al gauw over met berichten van kijkers die met weemoed aan DWDD terugdenken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: BNNVARA – Benjamin Kamps

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien