6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít zijn de nieuwe deelnemers van Kamp Noord van Expeditie Robinson

Eerder werd al bekendgemaakt wie de onbekende deelnemers en de leden van Kamp Zuid waren. Vandaag maakte het programma de laatste deelnemers bekend. Ook Kamp Noord is klaar voor de strijd. 

De deelnemers van Kamp Zuid en het kamp van de onbekenden weten we dus al even, maar vandaag plaatste Expeditie Robinson op Instagram een video waarin duidelijk is geworden wie er allemaal tot Kamp Noord behoren.

Advertentie

Hints
Afgelopen dagen plaatste het programma meerdere vermommingsvideo’s op Instagram waarin ze telkens een tipje van de sluier weg hebben gegeven over de deelnemers. Onder ieder filmpje stond een hint waardoor de kijkers konden raden welke BN’er erachter zat. Dit was nog best pittig.

Zonnetje
Maar eindelijk zijn we uit ons lijden verlost. We weten nu wie we vanaf september op het onbewoonde eiland mogen gaan volgen. De eerste deelnemer is acteur Johnny Kraaijkamp jr. “Hopelijk schijnt dit zonnetje ook op het eiland”, stond er bij zijn video, naar aanleiding van zijn bekende rol in de komedieserie Het Zonnetje in Huis. 

Model
De hint voor de tweede deelnemer was de vraag of deze Robinson het ver zou gaan schoppen? Heel toevallig is dat sportjournalist Toine van Peperstraten. Bij deelneemster Loiza Lamers werd de vraag gesteld van die deze mooie benen waren. Of dit model ook op zulke hoge hakken op het onbewoonde eiland rond zal huppelen is nog maar de vraag.

Fandag
“Wie is deze gangmaker”, klinkt het bij het filmpje van Tony Junior. Een feestje maken kan deze Nederlandse dj wel. Nummer vijf is Gregory Sedoc, een voormalig Nederlandse hordeloper van Surinaamse afkomst. We kunnen dan ook wel verwachten dat Gregory vol voor de winst gaat. Als laatste werd bekendgemaakt dat actrice Stijn Fransen, bekend van GTST, de strijd aangaat. Het zevende en laatste lid van Kamp Noord wordt bekendgemaakt zondag 30 augustus tijdens een speciale fandag.

Kamp Zuid
Hetzelfde geldt voor de zevende deelnemer van Kamp Zuid. De rest van dit kamp is wel al bekend. Kamp Noord gaat het opnemen tegen: Donny Roelvink, Jody Bernal, Nienke Plas, Steven Brunswijk, Josylvio en Aisha van Kamp Zuid. De onbekende deelnemers dit jaar zijn: Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht), Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkenisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 4.

Van wie zijn deze mooie benen? #expeditierobinson #expeditieleden #expeditierobinson2018 #6sept

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Wie is deze gangmaker? 🙌🏻#expeditierobinson #expeditieleden #6sept #expeditierobinson2018

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien