Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

The Voice-winnaar Dennis mag onverwachts duet zingen met Michael Bublé bij concert

Het was een bijzondere avond voor The Voice-winnaar Dennis van Aarssen. Hij was aanwezig bij een concert van zijn idool Michael Bublé en werd ineens uit het publiek gepikt. 

Michael vroeg aan het publiek wie er met hem wilde zingen. Dennis stak zijn hand op en ja hoor, hij mocht. Samen met Michael zong hij het prachtige lied That’s life. Dennis koos niet zomaar voor dit liedje. Tijdens zijn auditie bij The Voice zong hij dit lied ook en liet hij alle 4 de stoelen omdraaien.

Advertentie

Vooropgezet plan?
Is het toeval dat Michael er zo’n fantastische zanger als Dennis uitpikt of is er sprake van een vooropgezet plan? Volgens Dennis is het absoluut toeval: “Je gelooft het niet, maar dit was niet vooropgezet! Er is meer tussen hemel en aarde.”

Video
Dennis plaatst een video van het ruim 3 minuten durende duet op Instagram. Hierbij schrijft hij: “Ik praat altijd over Michael Bublé en wat een grote inspiratie hij voor mij is. Wat een avond!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I always talk about Michael Bublé being a huge inspiration for me. What a night. ❤️ Thank you so much for being you @michaelbuble 🙌🏼

Een bericht gedeeld door Dennis van Aarssen (@dennisvanaarssen) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien