Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Door dit detail vinden we de kerstfoto van William en Kate nóg leuker

Het Britse koningshuis trakteerde ons deze week op een splinternieuwe gezinsfoto van William en Kate met de kinderen. Daar hebben we nu nóg een leuk detail op ontdekt.

In eerste instantie waren alle ogen gericht op prins Louis, die op het kiekje zeven maanden oud is. Ook werd de broek van prins George druk besproken. Maar is de trui die prinses Charlotte aanheeft je al opgevallen?

Advertentie

Bekende trui
De driejarige dochter van William en Kate draagt een marineblauwe, gebreide trui van het Spaanse kinderkledingmerk Fina Ejerique. Oplettende fans van het Britse koningshuis herkenden het kledingstuk meteen: Charlotte droeg het namelijk ook al op een kiekje vlak na de geboorte van prins Louis, waarop ze haar broertje vasthoudt. En da’s nog niet alles.

Kledingruil
Twee jaar geleden droeg haar grote broer prins George de trui ook al op de foto die ter ere van koningin Elizabeths negentigste verjaardag werd gemaakt. Toen was hij twee jaar. En in plaats van de trui weg te gooien toen hij er eenmaal uitgegroeid was, besloot Kate de trui dus te houden – en nu draagt Charlotte ‘m. Heel duurzaam en modern, want hartstikke unisex. Zal prinsje Louis de trui over drie jaar ook dragen?

Libelle Royale

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

Zó vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima kerst: 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien