Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Dít lieve eerbetoon aan Diana ontglipte iedereen bij het zien van Harry's studentenkamer

Afgelopen week zagen we de foto van Prins Harry’s studentenkamer het internet over gaan nadat actrice Halle Berry zichzelf herkende op het tapijt dat achter de jonge Harry. Maar er was nóg een lief gebaar op de foto te zien dat de meesten ontglipt zal zijn.

Het internet ging los om het zoete beeld van Harry. Nadat de Duke of Sussex óok nog onthulde dat hij stiekem een beetje verliefd was op Halle Berry, waren alle ogen op de poster gericht. Wat door de reuring de meesten is ontgaan, is dat er op zijn bureau een  foto staat van Prinses Diana.

Advertentie

De foto komt uit de studietijd van Harry. De toen 18-jarige Harry zat op het Eton College in Windson, zat op kamers en speelde in het rugby-, polo-, en cricket-team. Het was toen zes jaar na het overlijden van Prinses Diana. Een mooie zwart-witte foto van zijn moeder mocht niet ontbreken op zijn studentenkamer zo te zien.

Harry vertelde in een documentaire van ITV dat hij een hoop weggestopte emoties had na de plotselinge dood van zijn moeder. Toch deed hij zijn best om het nalatenschap van zijn moeder in leven te houden, onder andere haar vrijwilligerswerk.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: elle.com. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien