Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Déze bekende presentatrice is binnenkort te bewonderen in GTST

Nadat deze week bekend werd gemaakt dat Sesamstraat-acteur Hakim Traïdia binnenkort zijn intrede maakt in Goede tijden, Slechte tijden, kunnen we je nóg een leuk nieuwtje verklappen. Meerdijk krijgt er namelijk nog een nieuwe bewoner bij!

Niemand minder dan Paula Udondek, bekend als presentatrice van Get the Picture, zal zich aan de cast voegen.

Advertentie

Carrière

Paula presenteerde van 1999 tot 2002 het spelletjesprogramma en maakte hiervoor maar liefst 1215 afleveringen. Ook presenteerde ze nog even kort het programma Knoop in je zakdoek. In 2009 was ze ook nog kandidate in het televisieprogramma Wie is de mol?, waarin ze in de vierder aflevering afviel. Daarnaast was ze ook nog te zien in verschillende toneelschappen, maar op televisie is ze al een tijdje niet meer geweest. Toch is haar terugkomst op de beeldbuis niet verrassend: Paula heeft namelijk theaterwetenschappen gestudeerd en zelfs acteerlessen aan de universiteit van West Virginia in Amerika gevolgd.

Rol van arts

In Goede tijden, Slechte tijden, zal ze de gastrol van Janneke de Gooy gaan vertolken. Janneke is de behandelend arts van Bing Mauritius, die in het ziekenhuis ligt na een dramatisch ongeval op de kermis. Arts Janneke heeft de zwarte taak om hem te vertellen dat zijn onderbeen zal worden geamputeerd.

Ander bekend gezicht

Presentatrice Paula is niet het enige bekende gezicht dat deze maand haar intrede zal maken in de soap. Eerder schreven we ook al over acteur Hakim Traïdia, die in rol van Sami El Amrani, de vader van Ilyas (Hamza Othman) en Marwan (Hassan Slaby) op zich zal nemen. Hakim kennen we natuurlijk van Sesamstraat en de film Pizza Maffia. Het belooft dan ook een leuke maand te worden in Goede tijden, Slechte tijden!

presentatrice

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Telegraaf. Beeld: RTL, ANP

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien