Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Déze BN'ers nemen het op voor Monique Westenberg

Zaterdagavond deelde Monique Westenberg verdrietig nieuws met de wereld. Zij en André zijn al tijden uit elkaar en hij heeft zelfs gevoelens voor een andere vrouw. Tal van BN’ers steken Monique een hart onder de riem.

“Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.” deelde Monique in een lang Instagram-bericht. Ze vraagt om rust in deze moeilijke tijd: “Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Advertentie

Lieve woorden
Naar aanleiding van dit bericht geven veel BN’ers aan haar te steunen. Zo laat Olcay Gulsen weten: “Lieverd!! Heel veel sterkte en ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken.” Miljuschka Witzenhausen schrijft: “Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mama’s kunnen niet gebroken worden.” Ook Chantal Janzen steekt Monique een hart onder de riem: “Denk aan jou lieve Monique.” Lieke van Lexmond laat weten: “Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt. ”

Leontine
Ook Leontine Borsato steunt Monique door haar hartjes te sturen. Leontine heeft zelf ook net een roerige tijd achter de rug als het aankomt op de liefde. Haar man Marco onthulde dat hij 10 jaar geleden een affaire had met pianiste Iris Hond. Net als Leontine, sturen Natasja Froger, Nicolette van Dam, Kirsten Schilder en Bobbi Eden hartjes naar Monique als steunbetuiging.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien