Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Déze Britse royals hebben hun intrek genomen in het huis van Meghan en Harry

Hoewel er al een tijdje geruchten gaan dat prins Harry alles behalve gelukkig is in LA, lijkt het er niet op dat hij en Meghan binnenkort zullen terugkeren naar de Verenigde Staten. Hun huis in Windsor, Frogmore Cottage, wordt namelijk sinds kort weer bewoond door andere Britse royals.

Niemand minder dan de zwangere prinses Eugenie en haar mannen zouden afgelopen vrijdag zijn ingetrokken.

Advertentie

Gezellig delen

Dit betekent echter niet dat Meghan en Harry hun stulpje in Windsor hebben verkocht. Ze zouden de woning enkel en alleen ‘delen’ met Eugenie en haar man, maar zelf nog financieel verantwoordelijk blijven voor het onderkomen. Daarnaast zullen ze er ook gewoon nog verblijven wanneer ze het Verenigd Koninkrijk bezoeken. Frogmore Cottage is het huis waar Meghan en Harry na hun verhuizing uit de Nottingham Cottage in Londen samen met hun zoontje Archie hebben gewoond.

Van de ene royals naar de andere royals

En wat blijkt? Frogmore Cottage is niet het eerste huis dat Eugenie van haar neef Harry ‘overneemt’. Toen Meghan en Harry namelijk van Nottingham Cottage naar Frogmore Cottage verhuisden, trokken Eugenie en haar man Jack Brooksbank in Nottingham Cottage. Het stel mag in hun handen knijpen met hun nieuwe woning, want Frogmore Cottage werd begin dit jaar nog voor miljoenen verbouwd. Deze verbouwing viel destijds niet zo goed bij de Britse bevolking, omdat Harry en Meghan hiervoor belastinggeld gebruikten.

Foto’s: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Getty

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien