Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze coach neemt Marco Borsato over bij de finale van The Voice Kids

Marco Borsato heeft een nogal bewogen tijd achter de rug en kampt met een burn-out. Omdat hij daarom de finale van The Voice Kids aan zich voorbij laat gaan, neemt een oude bekende het stokje van hem over. 

En ze heeft al genoeg coachervaring.

Advertentie

Finale coach

Niemand minder dan voormalig coach Ilse DeLange zal de plek van Marco innemen tijdens de finale van The Voice Kids. Doordat zij al meerdere malen op de coachstoel heeft gezeten, weet Ilse precies hoe het programma werkt en kan zij zo instromen. Marco’s team wordt aan haar overgedragen en Ilse zal hen door de laatste fase van de zangwedstrijd heen loodsen. Het team bestaat momenteel nog uit 6 talenten: Joëlla, Beau, Sam, Nora, Roos en Merle. De komende afleveringen zullen aantonen wie van hen de finale bereikt.

Live-finale

De rest van de afleveringen van The Voice Kids zijn al opgenomen. Alleen de live-finale zal nog opgenomen worden. Of deze finale op de geplande datum plaatsvindt, is nog onduidelijk. Oorspronkelijk zou de finale op 1 mei zijn, maar vanwege het coronavirus kan daar nog verandering in komen. Rtl zegt daarover dat het nieuws van het RIVM goed in de gaten wordt gehouden. “De finale van The Voice Kids komt er hoe dan ook. We zijn nu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Rtl beeldbank.

 

Lees meer

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien