Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Deze coach neemt Marco Borsato over bij de finale van The Voice Kids

Marco Borsato heeft een nogal bewogen tijd achter de rug en kampt met een burn-out. Omdat hij daarom de finale van The Voice Kids aan zich voorbij laat gaan, neemt een oude bekende het stokje van hem over. 

En ze heeft al genoeg coachervaring.

Advertentie

Finale coach

Niemand minder dan voormalig coach Ilse DeLange zal de plek van Marco innemen tijdens de finale van The Voice Kids. Doordat zij al meerdere malen op de coachstoel heeft gezeten, weet Ilse precies hoe het programma werkt en kan zij zo instromen. Marco’s team wordt aan haar overgedragen en Ilse zal hen door de laatste fase van de zangwedstrijd heen loodsen. Het team bestaat momenteel nog uit 6 talenten: Joëlla, Beau, Sam, Nora, Roos en Merle. De komende afleveringen zullen aantonen wie van hen de finale bereikt.

Live-finale

De rest van de afleveringen van The Voice Kids zijn al opgenomen. Alleen de live-finale zal nog opgenomen worden. Of deze finale op de geplande datum plaatsvindt, is nog onduidelijk. Oorspronkelijk zou de finale op 1 mei zijn, maar vanwege het coronavirus kan daar nog verandering in komen. Rtl zegt daarover dat het nieuws van het RIVM goed in de gaten wordt gehouden. “De finale van The Voice Kids komt er hoe dan ook. We zijn nu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Rtl beeldbank.

 

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien