Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze foto's laten zien dat er geen sprake is van ruzie tussen Kate en Meghan

Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat Meghan Markle en Kate Middleton ruzie zouden hebben. Maar het tegendeel blijkt maar weer tijdens de vrouwenfinale van Wimbledon.

De hertogin van Sussex en de hertogin van Cambridge bezochten namelijk samen de vrouwenfinale van het bekende tennistoernooi van Wimbledon.

Advertentie

Drieën
Kate was als eerste aanwezig bij het tennisveld. Meghan en Kate’s zus Pippa volgden al snel. Met z’n drieën hebben ze naar de spannende wedstrijd tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Roemeense Simona Halep gekeken vanuit de Royal Box. 

Goedlachs
Sinds november schrijft de Britse pers regelmatig over de koude en kille band tussen Kate en Meghan, die ontstaan zou zijn door ‘de ruzie’ tussen de broers William en Harry. Maar daar was tijdens de vrouwenfinale niks van te merken. Op de foto’s zien de twee vrouwen er goedlachs uit en ze genieten zichtbaar.

Tweede keer
Het was de tweede keer dat de Britse royals de Wimbledon-finale bezochten. Vorig jaar waren Meghan en Kate ook aanwezig bij de finale tussen Serena Williams en de Duitse Angelique Kerber, die toen won.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien