Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Déze foto's laten zien dat er geen sprake is van ruzie tussen Kate en Meghan

Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat Meghan Markle en Kate Middleton ruzie zouden hebben. Maar het tegendeel blijkt maar weer tijdens de vrouwenfinale van Wimbledon.

De hertogin van Sussex en de hertogin van Cambridge bezochten namelijk samen de vrouwenfinale van het bekende tennistoernooi van Wimbledon.

Advertentie

Drieën
Kate was als eerste aanwezig bij het tennisveld. Meghan en Kate’s zus Pippa volgden al snel. Met z’n drieën hebben ze naar de spannende wedstrijd tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Roemeense Simona Halep gekeken vanuit de Royal Box. 

Goedlachs
Sinds november schrijft de Britse pers regelmatig over de koude en kille band tussen Kate en Meghan, die ontstaan zou zijn door ‘de ruzie’ tussen de broers William en Harry. Maar daar was tijdens de vrouwenfinale niks van te merken. Op de foto’s zien de twee vrouwen er goedlachs uit en ze genieten zichtbaar.

Tweede keer
Het was de tweede keer dat de Britse royals de Wimbledon-finale bezochten. Vorig jaar waren Meghan en Kate ook aanwezig bij de finale tussen Serena Williams en de Duitse Angelique Kerber, die toen won.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien