Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze GTST-sterren hebben op Valentijnsdag hun relatie bekendgemaakt

GTST-sterren Dorian Bindels (27) en Bertrie Wieringa (30) hebben vrijdag op Valentijnsdag wel héél leuk nieuws bekendgemaakt. De twee zijn namelijk tot over hun oren op elkaar verliefd, zo blijkt uit een post op Instagram.

Hoewel de 2 in de soap weinig met elkaar te maken hebben, is de vonk dus alsnog overgeslagen. Bertrie, ook wel bekend als ‘Shanti’, schrijft bij een filmpje van hen samen:  “Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor.”

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor🔥❤️… Happy Valentijn 🥳🙌🏻…

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Verliefd kiekje

Ook Dorian kan het niet laten om op Instagram een kiekje van zijn nieuwe vriendin te plaatsen, met een veelbetekenend hartje. Op de foto is te zien hoe de twee tortelduifjes verliefd poseren voor de camera:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

Positieve reacties

De twee hebben in ieder geval de ‘goedkeuring’ van hun collega’s al gekregen. Zo reageren onder andere Babette van Veen, Vincent Visser en Alkan Çöklü positief op de Instagram-posts. Ook de fans van de serie zijn lyrisch over het liefdesnieuws en wensen het koppel alle geluk van de wereld.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: RTL

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien