Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Déze GTST-sterren hebben op Valentijnsdag hun relatie bekendgemaakt

GTST-sterren Dorian Bindels (27) en Bertrie Wieringa (30) hebben vrijdag op Valentijnsdag wel héél leuk nieuws bekendgemaakt. De twee zijn namelijk tot over hun oren op elkaar verliefd, zo blijkt uit een post op Instagram.

Hoewel de 2 in de soap weinig met elkaar te maken hebben, is de vonk dus alsnog overgeslagen. Bertrie, ook wel bekend als ‘Shanti’, schrijft bij een filmpje van hen samen:  “Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor.”

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor🔥❤️… Happy Valentijn 🥳🙌🏻…

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

Verliefd kiekje

Ook Dorian kan het niet laten om op Instagram een kiekje van zijn nieuwe vriendin te plaatsen, met een veelbetekenend hartje. Op de foto is te zien hoe de twee tortelduifjes verliefd poseren voor de camera:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

Positieve reacties

De twee hebben in ieder geval de ‘goedkeuring’ van hun collega’s al gekregen. Zo reageren onder andere Babette van Veen, Vincent Visser en Alkan Çöklü positief op de Instagram-posts. Ook de fans van de serie zijn lyrisch over het liefdesnieuws en wensen het koppel alle geluk van de wereld.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: RTL

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien