Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ic-arts Diederik Gommers wil terug naar oude leven en mist hobby

Net als de meeste mensen verlangt Diederik Gommers terug naar het leven pre-corona. Op Instagram laat de populaire ic-arts weten dat hij vooral zijn hobby mist: hockey.

Op de foto zien we Diederik dan ook ‘in actie’ met zijn hockeystick.

Advertentie

Hectische week

Diederik Gommers blikt op Instagram terug op de week. “Het was een hectische week met zaaldienst en stress in het land op zoek naar ic-bedden”, schrijft hij bij een foto van zichzelf op een grasveld.

Diederik Gommers mist zijn hobby

“Ik mis mijn hockeyen”, schrijft hij ook bij de foto. Waarop hij meteen nog even het belang van de maatregelen aanstipt. “Hopelijk zetten de positieve vooruitzichten door en houden we ons nog even aan de maatregelen! Dan kan de ic de piek bereiken binnen de komende 10 dagen om daarna weer te mogen afschalen. Yes, wij kijken er naar uit!”

Minder besmettingen coronavirus

Met positieve vooruitzichten doelt de arts wellicht op het aantal besmettingen met het coronavirus. Dat is zaterdag weer onder de 10.000 uitgekomen. Het RIVM meldt 9.839 positief geteste personen, 1.288 minder dan gisteren, toen werden er 11.127 coronabesmettingen geregistreerd. De meldingen van gisteren waren hoger door een inhaalslag van de computerstoring op woensdag.

De meeste besmettingen vinden plaats op feestjes en familiebijeenkomsten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Volkskrant.nl. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien