Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Dilan Yurdakul doet boekje open over relatie met GTST-collega Guido Spek

GTST’s Dilan Yurdakul en Guido Spek worden vaak samen gespot en fans van de soap vragen zich dan ook maar één ding af: zijn de twee in het echt ook een setje?

Daar geeft Dilan nu antwoord op.

Advertentie

Volgens de actrice is hij niet helemaal haar type. “Dit klinkt heel onaardig, maar Guido kan het hebben. Guido en ik zijn hele goede vrienden.” Er lijkt dus niets romantisch te spelen tussen de twee ex-soapacteurs. “We zijn pas samen ook weer op vakantie geweest”, vertelt Dilan. “Maar de broek blijft aan.”

Dilan speelde jarenlang de rol van Aysen Baydar. Guido kroop lange tijd in de huid van Sjoerd Bouwhuis, de zoon van Anton (Joep Sertons).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen we bang waren dat je iets teveel zag. ❤️😜 #miauw

Een bericht gedeeld door Dilan Yurdakul (@dilan.yurdakul) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien