Lion King de musical, 2e kaart halve prijs >

Zoek binnen:

Déze 5 dingen mag Kate niet meer doen sinds ze getrouwd is met William

Ieder meisje droomt ervan om prinses te zijn, maar wanneer je echt prinses wordt, zijn er nogal wat dingen die je op moet geven.

Wij stellen ons zo voor dat er hele dikke boeken zijn waarin alle protocollen die de Britse koninklijke familie op moet volgen. Zo mogen ze bijvoorbeeld nooit aangeraakt worden bij openbare gelegenheden, maar er zijn ook een paar bizarre regels waar Kate in het begin vast ook even aan moest wennen.

Schaal- en schelpdieren
We weten niet of Kate voor haar relatie met William een liefhebber was van oesters en mosselen, maar die staan in het paleis in ieder geval nooit meer op het menu. De royals mogen namelijk nooit schaal- en schelpdieren eten omdat ze dan risicio lopen op een voedselvergiftiging. Toch jammer als je een visliefhebber bent.

Stemmen
Een andere regel voor de Britse koninlijke familie is dat zij niet mogen stemmen. De royals moeten altijd neutraal blijven en zal je daarom nooit op het stembureau tegenkomen. Of dat vertellen ze gewoon niet, dat kan natuurlijk ook nog.

Werken
Kate Middleton heeft kunstgeschiedenis gestudeerd, maar daar mag ze nu niets meer mee gaan doen. Volgens de regels mag de Duchess geen geld verdienen door te werken. Mocht Meghan Markle op een dag met Harry trouwen, dan zou zij dus ook haar acteercarrière op moeten geven.

Monopoly
We zien het wel voor ons: Kate en William die een potje Monopoly spelen met George en Charlotte. Toch gaat dat nooit gebeuren. Er is namelijk ook een hele vreemde regel dat de royals geen Monopoly mogen spelen. Dit zou een ‘barbaars spel’ zijn en daarom speelt de familie het sinds 2008 niet meer.

Handtekening
Een handtekening van de Duchess scoren? Ook dat gaat je helaas niet lukken. Kate mag alleen officiële documenten ondertekenen om te voorkomen dat haar handtekening misbruikt wordt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

 

Bron: Flair.be. Beeld: Brunopress.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien