Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ooh-la-la: Dionne Stax deelt pikante foto van zichzelf

Dionne Stax deelt op Instagram een pikante foto waarop ze een nietsverhullende outfit draagt. De presentatrice wordt gelijk overladen met complimenten.

Ze poseert in een strakke, doorzichtige lichtroze jurk met daaroverheen een zwarte bonte jas. “Walking into the weekend like…“, schrijft ze bij het spannende kiekje.

Advertentie

Complimenten

Na het delen van de pikante foto wordt Dionne gelijk overspoeld met complimenten. Haar volgers op Instagram zijn razend enthousiast over de foto en reageren onder andere met: “Wow, fantastisch mooie vrouw. Prachtig plaatje” en “Dionne stapt even uit haar comfortzone.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne Stax had een relatie met déze NOS-collega:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien