Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dít is waarschijnlijk de reden dat Anouk Maas bij GTST vertrekt

Deze week werd bekend gemaakt dat actrices Anouk Maas en Dilan Yurdakul Goede Tijden, Slechte Tijden gaan verlaten. Dilan, die in de soap Aysen speelt, wil zich een half jaar gaan focussen op schrijven. Maar wat is nu eigenlijk de reden dat Anouk vertrekt?

Anouk, die al bijna twee jaar de rol van Zoë Xander op zich neemt, blijkt een uitstapje naar het theater te maken.

Advertentie

Vervanging
Op 20 mei gaat namelijk de concertproductie Best of Broadway in première in Theater Carré in Amsterdam. In de eerste instantie zou Pia Douwes hier een rol in spelen, maar zij moet zich helaas terugtrekken vanwege fysieke problemen. Royal Promotions moest dus op zoek naar een vervanger en kwam uiteindelijk bij Anouk terecht, die al eerder hoofdrollen had in musicals als Annie, Fame, The Sound of Music, Beauty & The Beast en Hair. Het is dus niet zo gek dat we haar voorlopig niet meer in GTST gaan zien.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nu.nl. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien