Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít bedrag zijn prins Harry en Meghan per dag kwijt aan beveiliging

Prins Harry en Meghan Markle zijn inmiddels niet meer woonachtig in Engeland, maar wonen inmiddels in Amerika. Hoewel ze daar een stuk minder last hebben van de Britse pers, leggen ze alsnog een flink bedrag per dag neer voor de beveiliging. 

Na hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk woonden ze enige tijd in Canada, maar daar voelden zij zich niet welkom.

Advertentie

Beveiligingskosten

Per dag zijn Harry en zijn vrouw behoorlijk wat geld kwijt aan beveiligingskosten, namelijk zo’n 8.000 euro per dag. Dat meldden bronnen tegen de Britse krant Sunday Mirror. De beveiliging zou worden uitgevoerd door een bedrijf uit het topsegment van de sector dat ook de topman van Amazon, Jeff Bezos, zou beveiligen.

Vertrouwen

Het bedrijf wordt gerund door Gavin de Becker, die overigens ook oud-beveiligingsmedewerker van president Ronald Reagan was. Deze ex-beveiliger runt nu het bedrijf DGBA, dat door veel meer Hollywoodsterren wordt ingehuurd. Het bedrijf wordt dan ook wel ‘de geheime dienst voor beroemdheden’ genoemd.

Rekening

Voor een veilig gevoel hebben ook prins Harry en Meghan genoeg geld over. Maar wie deze kosten betaalt, is niet helemaal duidelijk. Hier is dan ook al maanden veel over te doen. Vrienden van het echtpaar zeiden dat de 2 het volledig zelf betalen, maar dat kan niet helemaal met zekerheid gezegd worden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: Brunopress

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien