Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zangeres Do deelt naaktfoto: "Mag ik dit lijf terug, alsjeblieft?"

Zangeres Do (37) heeft op Instagram een pikante foto gedeeld. Ze poseert poedelnaakt voor de lens van fotograaf Marc de Groot.

De foto is gemaakt voor LINDA., zo laat ze in haar tekst bij de foto weten.

Advertentie

Het is een kiekje van een tijdje terug. Do schrijft bij de naaktfoto: “Mag ik alsjeblieft dit lijf terug, please? En anders wil ik alleen maar in foto’s door het leven!” De zingende presentatrice zet er een knipoog achter. Ze krijgt gemengde reacties op het plaatje. Sommigen vinden het een prachtige foto en lachen om haar bijschrift. “Tja, ik zal maar niet delen hoe ik eruitzie na het krijgen van 3 kinderen van 10 pond”, grapt iemand.

Moeder
Anderen vinden het een beetje zonde dat Do haar ‘nieuwe figuur’ niet omarmt. Zo reageert iemand: “Heb je stilgestaan bij delen van deze foto en je reactie? Dat je van je geloof bent afgestapt… Dat jij als voorbeeld voor vrouwen en meisjes doet geloven dat dit het perfecte maatje is.”

Do was van 2007 tot 2010 getrouwd met Marc Verschoor, de vader van haar zoon Jip en haar dochter Loulou. In 2012 kwamen Do en haar ex-man weer bij elkaar na een vakantie op Curaçao.

Een recente foto van Do laat zien dat ze hard werkt aan haar figuur:

Zelf zit je in déze badmode gegarandeerd lekker in je vel:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien