Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dochter Cindy Crawford krijgt bakken kritiek om déze selfie

Kaia Gerber, de 15-jarige dochter van topmodel Cindy Crawford, plaatste gisteren een selfie op Instagram die flink over de tong gaat. Ze kiekte zichzelf namelijk met een badjas aan, die haar bovenlichaam maar nét bedekt.

Het meisje, dat net als mams ook model is, kreeg bakken kritiek op het pikante kiekje.

Advertentie

uniform

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

Te jong
“Mijn god, je bent nog maar een kind!”, reageert een Instagram-gebruiker. “Waarom wil je eruitzien als een volwassen vrouw, terwijl je eruit zou moeten zien als een meisje van 15?”, reageert een ander. En: “Mooi, maar als moeder zeg ik dat je hier te jong voor bent.”

Ook richten sommige Instagrammers zich tot Kaia’s ouders, Cindy Crawford en Rande Gerber. “Hoe kunnen je ouders dit oké vinden?”, luidt een reactie.

Minirokje 
Aangezien Kaia model is en op de foto duidelijk flinke make-up draagt, is de kans groot dat ze backstage bij een fotoshoot was. De tiener heeft (nog) niet gereageerd op de kritiek. Haar beroemde moeder houdt zich ook stil. Cindy reageerde eerder wél op kritiek op haar dochter over een campagne voor Versace. Kaia was 10 jaar toen ze in een minirokje voor dat modehuis poseerde. De mama gaf toe dat haar meisje eigenlijk te jong was voor zo’n shoot.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show, Instagram. Beeld: Brunopress, Instagram

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien