Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Meisje is geschokt door kerstcadeau van moeder

Toen Shelby Donovan deze kerst in het bijzijn van haar familie een cadeau uitpakte, moest ze even slikken. Want had haar moeder haar nu echt een roze sekspeeltje als kerstcadeau gegeven?

”Ik staarde er een hele tijd naar en probeerde te bedenken wat het nog anders kon zijn dan een seksspeeltje,” vertelt de tiener uit New Orleans tegen The Huffington Post. ”Want wie wil dat zeggen waar iedereen bij is? Niemand.”

Advertentie

cadeau-1

Bekerhouder
Wat bleek? Het was helemaal geen seksspeeltje. Shelby bleek het cadeau ondersteboven vast te hebben. ”Het is een hele handige bekerhouder,” legde haar moeder uit tot grote hilariteit van de familie. Haar familie begon voorzichtig te lachen. Shelby: ”Mijn moeder kreeg eindelijk ook door waar we om lachten, dus toen zei ze: Wat denk je? Dat ik je echt een dildo voor kerst zou geven?”

cadeau-2

BEKIJK OOK:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: The Huffington Post. Beeld: Twitter/Shutterstock. 

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien