50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Dochter Saar Koningsberger (9 maanden) opgenomen in ziekenhuis

De vreugde van haar finaleplek in het programma Boxing Stars sloeg gisteren al snel om in stress toen Saar Koningsberger hoorde dat Scottie, haar negen maanden oude dochtertje, was opgenomen in het ziekenhuis.

“En dan sta je opeens in de finale… Jeetje wat ongelooflijk bizar! “, schrijft Saar op haar Instagram.

Advertentie

Geen stress
“Het lastige is dat ik de hele tijd moet schakelen tussen mama Saar en SuperSaar. Gister was de omschakeling wel heel groot toen ik na het behalen van mijn finaleplek gelijk door mijn moeder werd opgehaald om mee te gaan naar het ziekenhuis. Scottie is namelijk opgenomen.” Maar ze wil iedereen wel gelijk geruststellen, want: “Geen stress. Alles komt goed, maar de komende nachtjes slapen we nog niet thuis.”

Verkoudheid
Het kleine meisje is volgens Saars manager opgenomen vanwege een verkoudheidsvirus. Saar bedankt iedereen voor de ongelooflijke support.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is zo leuk om met die kleine door onze albums heen te bladeren!l. Voor mij om de vergelijkingen zien en herinneringen op te halen en Scottie lacht gewoon blij naar dat meisje waarvan ze geen idee heeft dat het haar moeder is. Ik weet zeker dat zij het later ook heel leuk zal vinden om samen door haar album te bladeren. Daarom ben ik begonnen met haar eerste fotoalbum. Mijn nieuwe video staat online (link in Bio) en daarin zie je oa hoe ik met @albelli_nl haar eerste album in elkaar knutsel.. Wil jij ook een album maken? Gebruik dan de code SAAR30 Voor 30% korting. Veel plezier met maken! #krielopdefoto #haareerstealbum #benbenieuwd #samenbladeren #albellicadeau #albelli #spon

Een bericht gedeeld door Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien