Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Die durft: Donald Trump haalt uit naar Meghan Markle

Donald Trump staat op het punt naar Engeland te vliegen, maar de Amerikaanse president is bepaald geen vrienden aan het maken met het Britse koningshuis. En zeker niet met Meghan Markle. 

Hij heeft via de Britse krant The Sun een publieke sneer uitgedeeld aan de kersverse moeder en hertogin van Sussex. Pal voor zijn ontmoeting met gastvrouw queen Elizabeth én prins Harry.

Advertentie

Kritiek 
In 2016, nog vóór Meghan Harry ontmoette, uitte ze in een talkshow kritiek op Trump en zijn politiek. ‘Vrouwonvriendelijk’ en ‘polariserend’, zo besloot ze. Deze week werd bekend dat Meghan als enige van de royal family geen thee zal drinken met Trump. Of dit naast haar zwangerschapsverlof ook met haar afkeer tegen zijn politiek te maken heeft, is niet duidelijk.

Gemeen
Maar voor Trump is het reden genoeg om zijn ongenoegen over de hertogin te uiten. Toen hij in het interview te horen kreeg wat Meghan destijds over hem zei, reageerde hij: “Dat wist ik niet. Wat kan ik zeggen? Ik wist niet dat ze zo gemeen was.”

Maar toch ook complimenten
Trump spreekt vervolgens toch nog vol lof over Meghan. Toen hij hoorde dat ze als enige Britse royal niet bij de ontmoeting met hem zal zijn, was zijn reactie: “Dat wist ik niet. Ik hoop dat het goed met haar gaat.” Ook uit ‘ie een beetje trots over de ‘Amerikaanse prinses’: “Ik weet zeker dat ze het fantastisch zal doen.”

Nou Trump, nu maar duimen dat queen Elizabeth en prins Harry dit interview niet onder hun neus krijgen vóór jullie tête-à-tête. Ondertussen geniet Meghan volop van baby Archie.

Zó stal Meghan Markle de harten van prins George en prinses Charlotte: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Sun. Beeld: ANP 

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien