Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Donny Roelvink showt afgetrainde lijf na indrukwekkende transformatie

In slechts 8 weken tijd heeft Donny een flinke transformatie ondergaan. Het was zijn doel om in die weken zo afgetraind mogelijk te worden.

En het resultaat mag er naar eigen zeggen wezen. De tv-persoonlijkheid deelt een voor en na foto op Instagram van zijn ontblote torso.

Advertentie

Finish
“Het zit erop”, deelt Donny mee aan zijn volgers. Hij verwijst hiermee naar de zogeheten Goud-Droog Challenge, waarin hij 8 weken een speciaal eet- en trainschema volgde. “Ik ben zeer tevreden en heb me nog nooit in mijn leven zo fit gevoeld”, aldus Donny.

Jezelf zijn
Hij heeft zijn verhaal vastgelegd op video. Hierin is te zien wat hij voor het lijf heeft moeten doen en wat de moeilijkheden waren. “Ik word met de dag ouder, ik word met de dag wijzer. Ik heb geleerd dat je gewoon bij jezelf moet blijven”, zegt hij daar onder andere in.

Reacties
Zijn volgers reageren verdeeld. De één vindt de foto’s pure motivatie, de ander vindt hem te mager en vindt de linkse foto mooier. Maar daar trekt Donny zich niks van aan, vertelt hij in de video: “Die meningen boeien me niet. Een overwinningsgevoel op jezelf, dat is het beste gevoel wat er is. Dus waarom zou ik me druk moeten maken om iemand anders? Ik doe dit toch voor mezelf.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien