Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Donny Roelvink deelt ontroerende brief aan overleden oma: "Door jou ben ik wie ik ben"

Het is vandaag precies twee weken geleden dat de Roelvinkjes een grote klap te verwerken kregen: hun oma Dien overleed op 90-jarige leeftijd. Donny Roelvink schreef een emotionele brief aan zijn geliefde oma.

Op de website van Story is de lieve brief gepubliceerd.

Advertentie

Tweede moeder
Donny heeft het nog erg moeilijk met het verlies van zijn grootmoeder. “Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen”, begint hij zijn brief. “Hoe ga ik twintig jaar die ik met jou gedeeld heb op een stuk papier krijgen? Jij was mijn tweede moeder, jij hebt mij grootgebracht. Jij hebt mij geleerd hoe ik een echte man moet zijn”, schrijft hij.

Vakantie
Ook vertelt de zanger een aantal leuke anekdotes in zijn brief aan oma. “Met oma mee naar de camping was pas écht vakantie voor mij. Aan de laatste camping heb ik de mooiste herinneringen. Niet omdat het zo’n leuke camping was. Integendeel: het was de meest ongezellige camping van heel Nederland. Je mocht daar als kind alles, behalve plezier maken. Rennen, voetballen, tennissen, ballen overgooien: niks mocht van eigenaar Henk. Daarom was het alsnog een feest daar, want wat hebben we die man op de kast gejaagd.”

Wereld-oma
Hij sluit zijn brief af met mooie woorden over dat hij zo graag had gewild dat oma zijn eerste kind mee kon maken, zodat Donny hem of haar had kunnen laten zien wat voor wereld-oma ze is. “Mijn hart heb je vanaf mijn geboorte al gestolen en dat zal voor altijd van jou blijven. Mijn mama en papa ben jij ineen. Oma bedankt. Ik hou van jou, voor altijd.”

Vlak na haar overlijden deelde Donny al een video als herinnering aan zijn oma op Instagram:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien